Παναθηναϊκός: Τα αρνητικά δεδομένα με τον Πάλμερ-Μπράουν

Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η μεταγραφή... χειμώνα!

Περίπλοκη είναι η κατάσταση αναφορικά με τον τραυματισμό και την επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Αρκετή περίπλοκη έχει αρχίσει να γίνεται η κατάσταση γύρω από τα δεδομένα που ισχύουν για τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να περιμένει τις εξελίξεις γύρω από τον παίκτη του.

Ο Αμερικανός στόπερ αποκτήθηκε φέτος από τους πράσινους, ωστόσο έχει να αγωνιστεί από τον εκτός έδρας αγώνα του Τριφυλλιού με τον Αστέρα Τρίπολης που ήταν στις 28 Σεπτεμβρίου.

Από εκείνο το ματς έως σήμερα ο Πάλμερ-Μπράουν δεν έχει καταφέρει να σημειώσει πρόοδο όσον αφορά τον τραυματισμό του και μάλιστα δεν έχει ξεκινήσει ούτε τρέξιμο σε ατομικό επίπεδο.

Με τα έως τώρα δεδομένα είναι πολύ δύσκολο να δούμε τον 26χρονο άσο να ξεκινήσει προπονήσεις εντός αυτού του μήνα, ενώ πλέον πολύ δύσκολα αναμένεται να επιστρέψει και τον Ιανουάριο.

Συνεπώς αναμένεται να απουσιάσει σίγουρα τρεις μήνες, ενώ ακόμα από την ομάδα δεν έχουν δημοσιευθεί λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του, καθώς το οστικό οίδημα που αρχικά είχε ανακοινωθεί επισήμως από την πράσινη ΠΑΕ δε δικαιολογεί, χρονικά, την τόσο μεγάλη απουσία του!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News