Παναθηναϊκός: Η εσωτερική μεταγραφή που τον αλλάζει

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα είναι η εσωτερική μεταγραφή που αλλάζει τον Παναθηναϊκό, καθώς τον ανεβάζει πολλά επίπεδα.

Παναθηναϊκός: Φαινόταν από Βιγιαρεάλ με Αϊτόρ!

Ο Παναθηναϊκός προς το τέλος του πρώτου γύρου και κοντά στις εορτές πήρε ένα μεγάλο δώρο, το οποίο αυτή τη στιγμή μπορεί να τον ανεβάσει πολλά επίπεδα πάνω.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όλο αυτό τον καιρό περίμενε με μεγάλη προσμονή τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος στην καλύτερη φάση της καριέρας του είχε υποστεί ρήξη χιαστού.

Ο Ισπανός εξτρέμ φέτος μπήκε από την αρχή της σεζόν στην προετοιμασία και στα παιχνίδια της ομάδας, ωστόσο όπως ήταν λογικό δεν έδειχνε έτοιμος να βοηθήσει και όλη η διαδικασία επιστροφής ήθελε χρόνο και υπομονή.



Μετά από αρκετά ματς και ώρες προπόνησεις, ο Αϊτόρ φαίνεται πως βρήκε αυτό που έψαχνε κι ο ίδιος. Δηλαδή τον χαμένο του εαυτό και πλέον είναι έτοιμος να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί στους πράσινους.

Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς η επιστροφή του Ισπανού είναι κάτι σαν μια εσωτερική μεταγραφή, καθώς οι λύσεις που μπορεί να πάρει από τον υγιή και φορμαρισμένο Αϊτόρ είναι πολλές, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη με χαρακτηριστικά που δε διαθέτουν οι άλλοι εξτρέμ των πράσινων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News