Παναθηναϊκός: Ρωσικές σειρήνες για τον Κόρντομπα

Παναθηναϊκός: Ρωσικές σειρήνες για τον Κόρντομπα

Ρωσικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ομάδας από τη Ρωσία προκειμένου να αποκτήσει τον Χοσέ Κόρντομπα που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό.

Ο Χοσέ Κόρντομπα αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και είναι ένας παίκτης που σύμφωνα με το ρεπορτάζ αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μάλιστα οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Παναθηναϊκός έχει πλησιάσει σε συμφωνία για την αγορά του Παναμέζου στόπερ.

Ωστόσο ρωσικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως για τον Χοσέ Κόρντομπα ενδιαφέρεται και ομάδα της συγκεκριμένης χώρας για τον παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται στη Λέφσκι Σόφιας.

Μάλιστα ομάδα από τη Ρωσίαπροσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ στη Λέφσκι Σόφιας αφήνοντας κι ένα ποσοστό μεταπώλησης 10% σ’ εκείνη με σκοπό να τη δελεάσει ακόμα περισσότερο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Λέφσκι Σόφιας έχει ανάγκη από χρήματα και γι’ αυτό το λόγο θα πουλήσει τον Κόρντομπα, ωστόσο ακόμη δε βιάζεται να δεχθεί ή να αρνηθεί την πρόταση της ρωσικής ομάδας.

Τέλος, να θυμίσουμε πως ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει εντείνει τις προσπάθειες προκειμένου να έρθει στόπερ το συντομότερο δυνατόν και να είναι έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα στον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News