Καρπετόπουλος: «Η διακοπή της Super League βόλεψε όλες τις μεγάλες ομάδες»

Καρπετόπουλος: «Αν χάσει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, δεν θα το χάσει με τον ίδιο τρόπο»

Ο δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος αναφέρθηκε στη διακοπή της Super League και στο γεγονός ότι βόλεψε όλες τις μεγάλες ομάδες αυτή η εξέλιξη.

Η 14η αγωνιστική της Super League δε θα λάβει χώρα το ερχόμενο σ/κ, καθώς οι διαιτητές δε θα σφυρίξουν στα παιχνίδια ως ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα βίωσε ο συνάδελφός τους Αναστάσιος Παπαπέτρου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος ανέφερε μέσω της εφημερίδας «Sportday» πως καμία ομάδα δε συμμερίζεται τη διαμαρτυρία των διαιτητών, όμως η διακοπή αυτή τις βολεύει όλες για πολλούς λόγους.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

Η αναβολή της επόμενης αγωνιστικής προέκυψε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα όχι επειδή όλοι συμμερίζονται τη διαμαρτυρία των διαιτητών, αλλά και επειδή ΑΕΚ, Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός μια χαρά βολεύονται με την αναβολή. Και οι τρεις έχουν μπροστά τους τρία ματς πραγματικά πολύ δύσκολα στο Γιουρόπα Λιγκ -ματς που οδηγούν στο Κόνφερενς Λιγκ, δηλαδή την παράταση της ευρωπαϊκής τους παρουσιας. Η ΑΕΚ πρέπει να πάει να παίξει με τον ανεβασμένο Άγιαξ για να συνεχίσει στο Κόνφερενς κι έχει παίκτες που κάνουν αποθεραπεία: όχι τυχαίους -λέγονται Λιβάι, Αραούχο, Γιόνσον κτλ. Χάνει συχνά έναν παίκτη μετά από κάθε ματς. Τη βολεύει να μην υπάρχουν υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο, ώστε να μην προστεθεί κάποιος στο απουσιολόγιο.

Ο Παναθηναϊκός επίσης μπορεί να προετοιμαστεί γιασ το ματς με τη Μακάμπι Χάιφα με τον καλύτερο τρόπο: το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι που είχε μπροστά του δεν ήταν και το πιο απλό πριν από ευρωπαΪκό παιχνίδι και η πιθανότητα κάποιοι παίκτες να είχαν στο κεφάλι τους το ματς που ακολουθεί είναι μεγάλη. Φυσικά κερδισμένος -και πολύ μάλιστα- μοιάζει κι ο Ολυμπιακός. Μόλις άλλαξε προπονητή και ο νέος του, ο Καρβαλιάλ, ήταν υποχρεωμένος να πάει στις Σέρρες καλά-καλά χωρίς να ξέρει τα ονόματα των παικτών του. Ένα στραβοπάτημα θα προκαλούσε νέες μουρμούρες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News