Φετφατζίδης: «Γι' αυτό δεν πήγα στον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς»

Παναθηναϊκός: Οι λόγοι που ο Γιοβάνοβιτς είπε «ναι» για Φετφατζίδη

Αποκαλυπτικός ήταν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «gazzetta.gr» ο Γιάννης Φετφατζίδης, καθώς μίλησε και για το κεφάλαιο του Παναθηναϊκό που συνδέεται μ’ εκείνον.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο «gazzetta.gr» και μέσα στα πολλά που ανέφερε, αποκάλυψε και μια ενδιαφέρουσε ιστορία για τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας άσος ανέφερε πως υπήρχε ενδιαφέρον από τους πράσινους και πως αν το συμβόλαιό του με την Αλ Κορ λυνόταν, τότε θα φορούσε τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Είχες την ευκαιρία να παίξεις σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα;

«Ε, από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ υπήρχε πάντα ενδιαφέρον. Με την ΑΕΚ ήμουν πιο κοντά απ’ όλους και με τον Παναθηναϊκό υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον αλλά ως εκεί».

Με τον Παναθηναϊκό πότε;

«Πολύ πρόσφατα, με τον Γιοβάνοβιτς, πριν από δύο χρόνια. Ψιλοείπαμε ότι αν λύσω το συμβόλαιό μου με τον Αλ Κορ, θα μιλούσαμε για να συμφωνήσουμε ή για τον Γενάρη ή για το καλοκαίρι. Δεν θυμάμαι πολύ καλά. Όμως, από την Αλ Κορ δεν με άφησαν να φύγω».

Θα πήγαινες στον Παναθηναϊκό;

«Ναι, εννοείται ότι θα πήγαινα! Ήμουν στην Αλ Κορ και το επίπεδο στο Κατάρ δεν είναι καλό. Ήθελα να φύγω από την Αλ Κορ από την πρώτη μέρα που πήγα αλλά τα λεφτά ήταν πολύ καλά. Αυτά που έβλεπα ποδοσφαιρικά και οργανωτικά όμως με έκαναν να θέλω να φύγω από τις πρώτες 20 ώρες μου εκεί. Καμία σχέση η Σαουδική Αραβία με το Κατάρ. Και στη Σαουδική Αραβία που πήγα από τη Serie A είπα “πού ήρθα;”, αλλά εκεί μπαίναμε στο γήπεδο και τους νικούσαμε όλους. Είχα μαζί μου και 10 καλούς παίκτες. Στο Κατάρ ήμουν με ερασιτέχνες. Βέβαια ήμουν και σε μικρή ομάδα. Αν ήμουν στην Αλ Γκαράφα ή την Αλ Ντουχαΐλ, θα ήμουν και εκεί καλά. Οι μικρές ομάδες στο Κατάρ είναι για γέλια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News