Απάντηση ΑΠΟΕΛ σε Ολυμπιακό με... Ιβάν Γιοβάνοβιτς (vid)

Παναθηναϊκός: Η... ειρωνεία και η δικαίωση με Γιοβάνοβιτς!

Μια κόντρα έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα με τις δύο ομάδες να απαντούν η μία στην άλλη.

Τις τελευταίες μέρες ο Ολυμπιακός με τον ΑΠΟΕΛ έχουν μια μίνι κόντρα και απαντούν η μία ομάδα στην άλλη με το δικό τους τρόπο.

Νωρίτερα μέσα στις μέρες ο Κωνσταντίνος Καραπαππάς είχε αναφερθεί στην κυπριακή ομάδα κάνοντας μια σύγκριση με τον Αστέρα Τρίπολης κι αναφέροντας τα εξής: «Δεν έχει μεγάλη διαφορά (σ.σ. ο Αστέρας) με τον ΑΠΟΕΛ και σίγουρα είναι πολυ καλύτερος από την Μπρασόφ της Β’ Εθνικής Ρουμανίας και από την Φοίνιξ της 4ης Εθνικής της Αργεντινής, που ήταν οι αντίστοιχοι προπονητές των άλλων ελληνικών ομάδων. Αυτό το λέω για τους πονηρούς».

Ο σύλλογος του ΑΠΟΕΛ δεν άφησε χωρίς απάντηση τη συγκεκριμένη ανάρτηση του Αντιπροέδρου του Ολυμπιακού και απάντησε σ’ αυτόν μ’ ένα βίντεο στο tik tok, το οποίο είχε ως πρωταγωνιστή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Να θυμίσουμε πως ο Σέρβος τεχνικός είχε οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στα προημιτελικά του Champions League σε μια αξέχαστη πορεία για τον σύλλογο.

Δείτε το βίντεο:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News