Τσουκαλάς: «Δεν έχει ομάδα ο Παναθηναϊκός - Δεν πρόκειται να έρθει σε άδειο Καραϊσκάκης!» (vid)

Τσουκαλάς: «Δεν έχει ομάδα ο Παναθηναϊκός - Δεν πρόκειται να έρθει σε άδειο Καραϊσκάκης!» (vid)

Ο Τάκης Τσουκαλάς σχολίασε την ισοπαλία του Ολυμπιακού στο Βόλο και όχι μόνο!

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Άντε Γεια»:

«Έχω ένα μικρό συνάχι, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα. Πήρα ένα Ντεπόν να περάσει. Εδώ υποφέρουμε από το κυνήγι που κάνουν στον Ολυμπιακό και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και στον Ερασιτέχνη.

Στο ποδόσφαιρο βλέπετε τι γίνεται. Δεν μας έδωσαν τρία πέναλτι στο Βόλο, κόκκινη στον Ρέτσο. Η γυναίκα του Παπαπέτρου δουλεύει στο ΣΚΑΪ, για φανταστείτε να δούλευε στο MEGA. Έχουμε και ένα σάιτ που ιδρύθηκε για να κυνηγάει τον Ολυμπιακό, δεν πρόκειται να το αναφέρω.

Αυτοί κάνουν τα χειρότερα και μετά ζητούν τα ρέστα από τη μαμά και τον μπαμπά τους. Είναι γελοίοι οι άνθρωποι. Δεν ανακατεύομαι. Με πιάνει το κεφάλι μου… Θα συνεχιστεί το γαμ… Ποιος ο ΠΑΟΚ, που μπήκε ο Σαββίδης με το πιστόλι και κυνήγαγε τους διαιτητές. Το θυμάστε;

Σε όλο αυτό το σύστημα υπάρχουν απατεώνες. Ακούω τιμωρία να παίξει ο Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκης στο Κύπελλο χωρίς κόσμο! Πόσο να καταπατήσουν τους νόμους, τι άλλο να κάνουνε; Αυτό δεν πρόκειται να γίνει.

Να θυμίσω τον Χουανκάρ; Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στη βαθμολογία, αν αφαιρέσουμε αυτή την τιμωρία. Η αλλαγή που έλεγε την Παρασκευή, έπρεπε να γίνει πριν το Βόλο. Αυτός ο προπονητής που ήρθε, πρέπει οι μεταγραφές που θα κάνει, να είναι παιχταράδες για να μείνει στον Ολυμπιακό. Αν έχω καλύτερους παίκτες, θα χάσει ο Γκουαρντιόλα. 

Ο Ολυμπιακός είναι θέμα χρόνου να βρεθεί ξανά πρώτος. Πάλι είχε γίνει κάτι με τον Φωτιά και το πρωτάθλημα το πήραμε εμείς. Το πέναλτι που έδωσε, το δεύτερο, στο Βόλο , το έκανε παίκτης της ΑΕΚ στον Άρη και δεν το έδωσε. Ο Παναθηναϊκός πέρασε από την Τρίπολη με πέναλτι εκτός περιοχής. Θα το πάρουμε το πρωτάθλημα, γιατί οι άλλοι δεν έχουν ομάδα!»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News