Πού να βρει ρυθμό ο Παναθηναϊκός με τόσες διακοπές και... αναβολές;

Πού να βρει ρυθμό ο Παναθηναϊκός με τόσες διακοπές και... αναβολές;

Για ποιο «βουνό» υποχρεώσεων μιλούσαμε τον Δεκέμβριο… Εδώ ο ένας αγώνας μετά τον άλλον αναβάλλονται!

Κάπου είναι δύσκολο και πολύπλοκο για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή να βρει ρυθμό μετά από τόσα… απρόοπτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μόλις επέστρεψαν από διακοπή οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, έδωσαν έναν αγώνα και… το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου διακόπτεται και πάλι λόγω της γνωστής ιστορίας με τον διαιτητή Παπαπέτρου.

Ευτυχώς που υπάρχει η Ευρώπη για το Big Four και οι παίκτες δεν θα «παγώσουν» παντελώς στα μέσα της σεζόν.

Κανονικά ο Παναθηναϊκός θα αγωνιζόταν σήμερα κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος, όμως, η επέτειος του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο ερχομός του Ερντογάν και το σφικτό πρόγραμμα της λίγκα απέτρεψαν τη διεξαγωγή του ντέρμπι.

Όπως όλα δείχνουν, ούτε το Σαββατοκύριακο θα παίξει ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ατρόμητο, επομένως, ο οργανισμός επικεντρώνεται στον ευρωπαϊκό αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα.

Αν δεν υπήρχε το παιχνίδι του UEFA Europa League, οι «πράσινοι» θα έμεναν δίχως αγώνα για μεγάλο χρονικό διάστημα κι αυτό δεν θα γινόταν να μην είχε συνέπειες στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας…

Να μην σχολιαστεί, δε, το γεγονός ότι ασχολούμαστε εκτός γηπέδων ακόμη με το ντέρμπι της κροτίδας… Δράμα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News