Αταμάν: «Με σκληράδα απέναντι στον Καμπάτσο και τον Μούσα!»

Αταμάν: «Με σκληράδα απέναντι στον Καμπάτσο και τον Μούσα!»

Οι Εργκίν Αταμάν και Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησαν εν όψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με την Real Madrid (7/12, 21:15) για την 13η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR δήλωσε: «Παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Euroleague μέχρι τώρα στην έδρα μας.

Πρέπει να αγωνιστούμε με σκληράδα στην άμυνα, ειδικά απέναντι στους Καμπάτσο και Μούσα. Ένα ακόμη πολύ σημαντικό κομμάτι είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ όπου πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα».

Από μέρους του ο Κώστας Αντετοκούνμπο τόνισε:

«Αποτελεί πρόκληση για εμάς το ότι αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα όπως η Ρεάλ που έχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ νικών στη διοργάνωση. Θα είναι ένα δύσκολο ματς όμως θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Εφές θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού μας, όπως είναι ο τομέας των ριμπάουντ, η συγκέντρωση στην άμυνα και ο ρυθμός στην επίθεση».

Τέλος, ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ: «Αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμάς ότι θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Οι φίλαθλοί μας μας βοηθούν πολύ και μας δίνουν ενέργεια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News