Κατατρόπωσε τον... πελάτη η Ρεάλ Μαδρίτης - «Δώρο» Χεζόνια σε Παναθηναϊκό!

Κατατρόπωσε τον... πελάτη η Ρεάλ Μαδρίτης - «Δώρο» Χεζόνια σε Παναθηναϊκό!

Με εξαιρετικό Μάριο Χεζόνια η Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε με το «διπλό» από το ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό και έκανε «δώρο» στον Παναθηναϊκό AKTOR που περιμένει να αντιμετωπίσει την Πέμπτη τη «Βασίλισσα».

Η Ρεάλ Μαδρίτης το συνέχισε από εκεί που το άφησε, από τον τελικό της Ευρωλίγκα στο Κάουνας και «γλέντησε» τον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ με σκορ 77-71.

Ο Μάριο Χεζόνια ήταν ο παίκτης – κλειδί για την πρωταθλήτρια Ευρώπης με double-double 18 πόντων και 10 ριμπάουντ (βαθμό ωφελιμότητας +21).

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε κακές επιθέσεις, ενώ ήταν παράλληλα και άστοχος. Ο Καμπάτσο έβαλε ένα κρίσιμο καλάθι για το 68-73 στο 38′ με τον Μούσα να γράφει το 68-75 και τον Μπαρτζώκα να καλεί άμεσα τάιμ-άουτ.

Ο Ουόκαπ έδωσε οξυγόνο με τρίποντο κάνοντας το 71-75, όμως ο Κάνανν στην συνέχεια πήρε μια κάκιστη επίθεση που αλλοιώθηκε από τον Ταβάρες με τον Γιουλ να βάζει δυο βολές για το 71-77 15” πριν το φινάλε δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπεσαν στο 6-6 και βρίσκονται, πλέον, στην 9η θέση της βαθμολογίας (ο Παναθηναϊκός AKTOR στην 8η).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News