Παναθηναϊκός: Η... ειρωνεία και η δικαίωση με Γιοβάνοβιτς!

Παναθηναϊκός: Η... ειρωνεία και η δικαίωση με Γιοβάνοβιτς!

Στην παρουσίαση του νέου προπονητή των λιμανίσιων ακούσαμε ειρωνεία για τις ομάδες που προπόνησε ο Ιβάν πριν προσληφθεί στον Παναθηναϊκό.

Το πέρασμα του Σέρβου από την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ δεν εκτιμάται από τους τρίτους όσο θα έπρεπε λες και θα ξαναβρεθεί κόουτς να πάει κλαμπ από την μεγαλόνησο στα νοκ άουτ παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από δύσκολο έως αδύνατον, λέμε εμείς. Μείωσε λίγη από την λάμψη του προπονητή η απόφασή του να δουλέψει στην άγονη γραμμή των Εμιράτων μετά τα μεγαλεία στην Κύπρο.

Εδώ που τα λέμε η προσφορά ενός προπονητή δεν κρίνεται μονάχα από την κατάκτηση τίτλων: πρωτάθλημα στην Ελλάδα έχουν κερδίσει οι Προτάσοφ, Σεγκούρα, Λεμονής και σήμερα ανάθεμα κι αν ξέρει κανείς που βρίσκονται.

Στο Κορωπί ο Γιοβάνοβιτς απέδειξε πως το ποδόσφαιρό του διδάσκεται, τελειοποιείται, δημιουργεί υπεραξίες, βελτιώνει ποδοσφαιριστές κι εξασφαλίζει διοικητική ηρεμία.

Όταν ο τύπος ανέλαβε το τριφύλλι μια μόνο απορία συνόδευε το νέο του εγχείρημα: το κατά πόσο ο σύλλογος μπορούσε να ανταποκριθεί στα θέλω του μετά την λαίλαπα Πογιάτος-Μπόλονι.

Ο Ιβάν έμοιαζε μεγαλύτερο μέγεθος από την ομάδα που ανέλαβε, έστω κι αν αυτή είναι ο νο1 αθλητικός οργανισμός στη χώρα.

Σήμερα που το κλαμπ ακουμπά τις…εργοστασιακές του ρυθμίσεις χάρη στην δική του δουλειά κάνοντας πρωταθλητισμό, λίγοι θυμούνται τι ίσχυε μόλις δύο χρόνια πριν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News