Κύπελλο Ελλάδος: Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να παίξει δίχως κόσμο με τον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός: Πρώτα τελείωσε το παιχνίδι και μετά ήρθαν οι πίτσες!

Ο Ολυμπιακός μετά τα επεισόδια που έγιναν από τους φιλάθλους του στο Βόλο κινδυνεύει να τιμωρηθεί με κλείσιμο της έδρας του και χρηματικό πρόστιμο.

Ορατός είναι ο κίνδυνος για τον Ολυμπιακό να παίξει το ντέρμπι (17/01) με τον Παναθηναϊκό χωρίς κόσμο, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τιμωρηθεί μετά και τα νέα επεισόδια στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Οι ερυθρόλευκοι κινδυνεύουν με νέα τιμωρία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς αυτή τη φορά προκάλεσαν επεισόδια στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους με τον Βόλο με την ποινή να είναι 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που επιβληθεί τιμωρία στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια στον Βόλο, τότε θα αναγκαστεί ν’ αγωνιστεί χωρίς κόσμο για τους εξής αγώνες: ΠΑΣ Γιάννινα (20/1), ΟΦΗ (3/2), Αστέρα Τρίπολης (17/2) όσον αφορά το πρωτάθλημα και Παναθηναϊκός (17/01) όσον αφορά το Κύπελλο Ελλάδος.

Από εκεί και πέρα τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός έχει εκτίσει τη μια από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας για κεκλεισμένων των θυρών που τους επιβλήθηκε για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που διακόπηκε λόγω της κροτίδας.

Να θυμίσουμε πως η δεύτερη αγωνιστική που δε θα έχει κόσμο το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα είναι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 03/01 του νέου έτους.

Τέλος, να σημειώσουμε πως σε περίπτωση που του επιβληθεί τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών και προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου, τότε ίσως εκτίσει κι εκεί κάποια αγωνιστική, ανάλογα με το πότε θα οριστούν τα παιχνίδια για τη φάση των «8».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News