Παναθηναϊκός: Σε δύο γκρουπ το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 1η αγωνιστική του δεύτερου γύρου της Super League.

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 4-0: Δείτε τα γκολ και τα highlights

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Δευτέρας, Κυριακή έδωσαν αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ, επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Η ομάδα ξεκίνησε, λοιπόν, κι επίσημα την προετοιμασία της ενόψει του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο (09/12, 20:00) για την 1η αγωνιστική του δεύτερου γύρου της Super League.

Από εκεί και πέρα αξίζει να αναφέρουμε πως σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν οι παίκτες του Τριφυλλιού ανάλογα μ’ εκείνους που αγωνίστηκαν και δεν έπαιξαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης». Όπως συμβαίνει στην πρώτη προπόνηση μετά από αγώνα, οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και κατέληξαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News