Ανατροπή στις αποδόσεις: Η ομάδα που είναι φαβορί για το πρωτάθλημα!

Ανατροπή στις αποδόσεις: Η ομάδα που είναι φαβορί για το πρωτάθλημα!

Οι αποδόσεις για την ομάδα που είναι φαβορί προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα άλλαξαν μετά το τέλος του πρώτου γύρου της Super League.

Ο πρώτος γύρος της Super League ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συνολικά 31 πόντους, με την ΑΕΚ ν’ ακολουθεί δεύτερη με 30, τον ΠΑΟΚ τρίτο με 29 και τέταρτο τον Ολυμπιακό με 28.

Όπως γίνεται κατανοητό τα πάντα κρέμονται σε μια… πολύ λεπτή κλωστή, καθώς οι τέσσερις μεγάλες ομάδες είναι αρκετά κοντά και έχουμε ακόμα 13 παιχνίδια συν τα playoffs για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Από εκεί και πέρα μετά το πρώτο μισό της κανονικής διάρκειας, οι στοιχηματικές εταιρείες αποφάσισαν ν’ αλλάξουν τις αποδόσεις τους όσον αφορά την ομάδα, η οποία θα δίνεται ως το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα πριν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος φαβορί με απόδοση 2.50 ήταν ο Παναθηναϊκός κι ακολουθούσε η ΑΕΚ με απόδοση 3.00, για να κλείσουν την λίστα οι Ολυμπιακός (4.00) με ΠΑΟΚ (9.00).

Μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη (1-0) και το φινάλε του πρώτου γύρου οι στοιχηματικές έβαλαν φαβορί την Ένωση με απόδοση 2.50, δεύτερος ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 3.25, έπειτα ο Ολυμπιακός με 4.00 και τελευταίος παραμένει ο ΠΑΟΚ με 6.75.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News