Παναθηναϊκός: Αυτά του έδωσαν οι φορ του στον πρώτο γύρο

Παναθηναϊκός: Η δικαίωση των σέντερ φορ - Κατάπιαν τη Βιγιαρεάλ

Ο πρώτος γύρος της Super League ολοκληρώθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο με τον Παναθηναϊκό να είναι πρώτος στη βαθμολογία έχοντας συνολικά 31 βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε ιδανικά τον πρώτο γύρο, καθώς στη Λεωφόρο κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ με συνολικό σκορ 4-0.

Οι πράσινοι έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο κι έδειξαν για μία ακόμα φορά ότι φέτος τα παιχνίδια που πρέπει να πάρουν λόγω δυναμικότητας, όχι απλώς τα παίρνουν χωρίς προβλήματα, αλλά παράλληλα τα «καθαρίζουν» κιόλας.

Από εκεί και πέρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βλέπει την ομάδα του επιθετικά να ρολάρει σε κάθε παιχνίδι, να βρίσκει σε 12 από τα 13 συνολικά ματς γκολ και γενικότερα να δημιουργεί και πολλές ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία.

Στοχευμένα από τους σέντερ φορ του ο Παναθηναϊκός έχει πάρει 11 από τα συνολικά 33 γκολ που έχει βάλει, ενώ έχει βρει κι άλλες 6 ασιστ.

Πιο αναλυτικά πρώτος σκόρερ από τους επιθετικούς είναι ο Φώτης Ιωαννίδης με 5 τέρματα, ενώ ακολουθεί ο Αντράζ Σπόραρ με 4 και τη λίστα συμπληρώνει ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ που έχει 2.

Τέλος, από 3 ασίστ έχει τόσο ο 23χρονος Έλληνας επιθετικός όσο και ο 29χρονος Σλοβένος φορ με τον 30χρονο Σουηδό να μη μετράει σ’ αυτές τις δύο συμμετοχές που έχει παίξει κάποια τελική πάσα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News