Παναθηναϊκός: Ήρθε η ώρα για τον Τόνι Βιλένα!

Παναθηναϊκός: Ήρθε η ώρα για τον Τόνι Βιλένα!

Mε την Βιγιαρεάλ έδωσε ωραία ασίστ στον Ιωαννίδη για το 3-2, με τον ΟΦΗ έκανε το καλύτερό του παιχνίδι στην Ελλάδα και από ατυχία δεν σκόραρε.

Ήρθε η ώρα του Τόνι Βιλένα; Μακάρι γιατί θα είναι κρίμα ο Ολλανδός να μην καταθέσει την ποιότητά του.

Τα τελευταία δυο χρόνια, ο Βιλένα αγωνίστηκε στη La Liga για λογαριασμό της Εσπανιόλ και στη Serie A για λογαριασμό της Σαλερνιτάνα.

Οι καρτέλες του με τα αγωνιστικά του επιτεύγματα, όπως αυτά καταγράφονται από το σύστημα της Opta δείχνουν και το αγωνιστικό του προφίλ.

Ένας μέσος με σχεδόν 77% μέσο όρο σε πετυχημένες πάσες τα τελευταία δυο χρόνια, με ικανοποιητικό ποσοστό επιτυχίας και στις μακρινές μεταβιβάσεις, με 30% ποσοστό επιτυχίας στα γεμίσματα και με 46% ποσοστό επιτυχίας στις μονομαχίες.

Και όλα αυτά έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα όταν έχουν καταγραφεί στο επίπεδο του Ισπανικού και του Ιταλικού πρωταθλήματος που όσο να ναι κάμποσα επίπεδα από το δικό μας βρίσκονται είναι η αλήθεια.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News