Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης «παίζει» παντού και στο... Europa League (vid)

Παναθηναϊκός βαθμολογία: Τέλος το Europa League, έτσι συνεχίζει στην Ευρώπη

Η φετινή χρονιά ανήκει χωρίς την παραμικρή αμφιβολία στον Φώτη Ιωαννίδη, καθώς άπαντες ασχολούνται με τον Έλληνα σέντερ φορ του Τριφυλλιού.

Ο Φώτης Ιωαννίδης τη φετινή χρονιά πραγματοποιεί σεζόν καριέρας και γι’ αυτό το λόγο άπαντες στο χώρο του ποδοσφαίρου ασχολούνται μ’ εκείνον.

Ο 23χρονος φορ του Τριφυλλιού είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης της ομάδας και δείχνει πως διανύει το καλύτερο φεγγάρι της, έως τώρα, καριέρας του με γκολ, ασίστ και γεμάτες παρουσίες σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα ο επίσημος λογαριασμός του Europa League από την UEFA, ανέβασε σήμερα το μεσημέρι (04/12) βίντεο από το γκολ του Ιωαννίδη κόντρα στη Βιγιαρεάλ στο «Θεράμικα».

Δείτε το βίντεο:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News