Παναθηναϊκός - Λοντίγκιν: Ολική ανατροπή

Παναθηναϊκός - Λοντίγκιν: Ολική ανατροπή

Ότι πήγε προς την εστία του το «έβγαλε» ο Γιούρι Λοντίγκιν, θα είχε και ασίστ αν ο Φώτης Ιωαννίδης δεν σημάδευε το δοκάρι πριν το 4-0 επί του ΟΦΗ.

Σε πολύ καλή κατάσταση ο Ρώσος πορτιέρε. Το περασμένο καλοκαίρι του ξεκαθαρίστηκε πως θα είχε πολύ πιο ενεργό ρόλο στο rotation και στους αγώνες της ομάδας (καθώς θα έμπαινε σε μία σεζόν με πάνω από 50 ματς σε όλες τις διοργανώσεις), κάτι που έβγαλε απ’ το μυαλό του 33χρονου τερματοφύλακα κάθε σκέψη μεταγραφής.

Ο Γιούρι Λοντίγκιν αφού πήρε τις βεβαιώσεις που ήθελε υπέγραψε με την ομάδα έως το καλοκαίρι του 2026, αποτελώντας ιδανικό alter ego του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Το ότι αντιμετωπίζεται ως ισάξιος του Ιταλού προφανώς του δίνει τεράστιο κίνητρο για να δίνει το 101% σε κάθε ματς και να είναι ενεργό μέλος της ομάδας που μπορεί να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News