Παναθηναϊκός: Αναγεννημένος Παλάσιος - Δίνει πολλές λύσεις

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος τη φετινή χρονιά έχει αναγεννηθεί, καθώς πέρυσι δεν ήταν καλός και κινήθηκε σε πολύ ρηχά, για τον ίδιο, νερά.

Παναθηναϊκός: Αναγεννημένος Παλάσιος - Δίνει πολλές λύσεις

Η ποιότητα του Σεμπαστιάν Παλάσιος είναι δεδομένη, όπως και το πόσο πολύ μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να φτάσει στους στόχους του.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Παλάσιος δεν είχε δείξει καλή εικόνα την περασμένη σεζόν και δεν μπόρεσε κι ο ίδιος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό όσο θα ήθελε, με αποτέλεσμα να στοιχίσει αυτό και στο τέλος της σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι οι πράσινοι χωρίς τον Αϊτόρ, με μέτριο Παλάσιος και κακό Βέρμπιτς δεν κατάφεραν να πάρουν όσα πράγματα θα ήθελαν από τα εξτρέμ τους (πλην Μαντσίνι) κι αυτό, ίσως, τους στοίχισε τον τίτλο.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς ο 31χρονος Αργεντινός δείχνει να έχει βρει τον παλιό καλό του εαυτό και βοηθάει σημαντικά την ομάδα του, καθώς συνολικά είναι ο κορυφαίος εξτρέμ των πρασίνων.

Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν ιδιαίτερα κινητικός, έδωσε ένταση και ταχύτητα στο παιχνίδι της ομάδας, ενώ παράλληλα κατάφερε να πετύχει ένα γκολ και να μοιράσει μία ασίστ στον Αϊτόρ.

Τέλος, να θυμίσουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ανάγκη το καλό δίδυμο Αϊτόρ-Παλάσιος, το οποίο στην πρώτη χρονιά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην ομάδα του έδωσε το Κύπελλο Ελλάδος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News