Παναθηναϊκός: Ιωαννίδης... εκατομμυρίων και στην Ισπανία!

Παναθηναϊκός: Οι 4 πρώτες αλλαγές του Γιοβάνοβιτς

Το παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ αποτελεί άλλη μια απόδειξη του πόσα πολλά χρήματα μπορεί να φέρει στην ΠΑΕ ο Φώτης Ιωαννίδης.

Η εμφάνιση με τους Ισπανούς θα μπορούσε να είναι η επιτομή της καριέρας του. Ο Παναθηναϊκός με αυτόν στο γήπεδο είναι άλλη ομάδα και στην άμυνα, αλλά κυρίως στην επίθεση.

Η εμφάνισή του δεν ήταν η καλύτερη της καριέρας του, αλλά μεστή και ουσιαστική.

Μαζεύει μπάλες, διεκδικεί, ντριμπλάρει, χώνεται στην περιοχή, σκοράρει, κάνει τον Μαρθελίνο στον πάγκο να φυσά και να ξεφυσά.

Κάποιος που πιστεύει πως κάθε ματς είναι το χρονικό ενός δράματος, μετά το χαμένο πέναλτι μπορεί να λύγιζε.

Όμως ο Φώτης, που λατρεύει να παίζει ποδόσφαιρο, στον χρόνο που απομένει συνεχίζει να κάνει αυτό που γουστάρει: χωρίς να εκβιάζει απολύτως τίποτα θα βρει φάσεις απόλυτα δικές του και θα καρδιοχτυπήσει τους γηπεδούχους.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ζει ένα παιχνίδι, όχι ένα δράμα κι όταν μερικές φορές φωνάζει το κάνει σαν το παιδάκι που τα χει με τον εαυτό του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News