Παναθηναϊκός: Πάλι τα ίδια στο Τριφύλλι..

Παίκτες σε Σπόραρ: «Τι ζητάς συγγνώμη, είναι δυνατόν;»

Πολύ κακός ο Αντράζ Σποράρ στην Ισπανία, κρυβόταν μονίμως, δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες, ίσως να έχει καταλάβει ότι το κλίμα δεν τον σηκώνει και να τα έχει παρατήσει, γεγονός ανεπίτρεπτο για επαγγελματία.

Το θέμα είναι πως με τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ να μην υπολογίζεται (;) δεν γίνεται να πας μόνο με έναν φορ ως τον Ιανουάριο.

Είναι υποχρεωτικό να βελτιωθείς αισθητά στο δημιουργικό κομμάτι για να πετύχεις σερί νικών που θα σε διατηρήσει πρώτο και ίσως σου φέρει διαφορά από τους διώκτες σου που εκείνο το διάστημα θα παίζουν μεταξύ τους.

Ταυτόχρονα μέσα από αυτήν την διαδικασία βατών αγώνων που έπονται, εκτός από νίκες, πρέπει να βρεθεί ένα επιθετικό σχέδιο που με αυτό να μπορέσεις να παίξεις τα ντέρμπι του δεύτερου γύρου.

Δεν μπορεί να θεωρείς τον εαυτό σου φαβορί και να μην μπορείς να κερδίσεις ένα μεγάλο ματς εδώ και μήνες.

Δυνατότητες υπάρχουν, αλλά το παν σε ομάδα πρωταθλητισμού είναι ο στράικερ, με αυτόν σε φόρμα κρατάς μπάλα στον άξονα ανάμεσα στα στόπερ και στα αμυντικά χαφ του αντιπάλου και ψάχνεις για κάθετες πάσες, σέντρες ή διαγώνιες μπαλιές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News