«Ξέρουμε καλά πως πρέπει να νικήσουμε τη Μακάμπι, χαρούμενος για Χουάνκαρ και Αϊτόρ»

Έδωσε το σύνθημα ενόψει Μπράγκα ο Σένκεφελντ!

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βιγιαρεάλ, το παιχνίδι με τη Μακάμπι και τους Χουάνκαρ-Αϊτόρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπαρτ Σένκεφελντ:

«Ξεκινήσαμε αρκετά καλά και είχαμε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά, αλλά μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε το… χάσαμε λίγο σαν ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε με μεγαλύτερη ένταση. Κι αν πιέσεις με ένταση κι αποτελεσματικά αυτή την ομάδα κάνει λάθη. Αν όμως της δώσεις το χρόνο παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, αν όμως τους βάλεις υπό πίεση θα κάνουν λάθη. Η έντασή μας λοιπόν ήταν μεγαλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και γι’ αυτί είχαμε τις ευκαιρίες κι εκείνοι έκαναν τόσα λάθη».

-Για τον «τελικό» με την Μακάμπι Χάιφα: «Όλοι μας γνωρίζουμε καλά πως πρέπει να νικήσουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Κι αυτός είναι ο στόχος μας».

-Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού στα 30 τελευταία λεπτά κι αν είναι ένα καλό «μονοπάτι» για τη συνέχεια: «Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινάμε απ’ την αρχή τους αγώνες μας με την ένταση που δείξαμε κι βγάλαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Εκεί κάναμε σαν ομάδα καλύτερο παιχνίδι και ήμασταν πιο ισορροπημένοι απέναντί τους. Αν τους αφήνεις να παίξουν, έχουν την ποιότητα και δεν χρειάζονται πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Έχουν ποιότητα. Αυτό είναι πάντα το “κλειδί” στο παιχνίδι μας. Η ένταση, διότι όπως είδατε όταν παίζουμε έτσι είμαστε ισοδύναμοι απέναντι σ’ αυτές τις ομάδες».

-Για την επιστροφή του Χουάνκαρ και του Αϊτόρ: «Είναι πολύ καλό που επέστρεψε Χουάνκαρ, που γύρισε καλά ο Αϊτόρ και βρίσκει ξανά το χρόνο συμμετοχής του. Σιγά-σιγά θα ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή του και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν για το πώς μπήκε κι έπαιξε τόσο καλά σ’ αυτό το παιχνίδι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News