Τσουκαλάς: «Έτοιμος ο Ολυμπιακός μετά τα Χριστούγεννα - Ο προπονητής μας έπαιζε το π... του!» (vid)

Τσουκαλάς: «Έτοιμος ο Ολυμπιακός μετά τα Χριστούγεννα - Ο προπονητής μας έπαιζε το π... του!» (vid)

Ο Τάκης Τσουκαλάς σχολίασε την ήττα του Ολυμπιακού με 5-0 από τον Φράιμπουργκ.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Άντε Γεια»:

«Μην μου στενοχωριέστε ρε! Δεν πεθαίνει ποτέ ο Ολυμπιακός. Για μένα ο προπονητής πρέπει να φύγει τώρα. Θα μου πεις δεν είναι εύκολο. Πρέπει να βρούμε έναν προπονητή.

Ο προπονητής θα φύγει, πριν ή μετά το Βόλο. Όσοι παίκτες δεν γουστάρουν να παίξουν στον Ολυμπιακό να πάνε να γαμ…! Το έλεγα εγώ, ότι μετά τα Χριστούγεννα θα είμαστε έτοιμοι. Εννοούσα ότι η ομάδα δείχνει μέχρι χτες ότι δεν έχει σέντερ μπακ, χαφ και σέντερ φορ να γαμ…!

Πήραμε και τον Χέσε που είναι παικταράς, αλλά θέλουμε και προπονητή που να γαμ…! Στη Γερμανία εγώ είδα μόνο 5.000 Ολυμπιακούς και θα τους πω μόνο μπράβο.

Ο Μαρινάκης θα το κάνει, θα πάρει γρήγορες αποφάσεις. Έφερε 17 ποδοσφαιριστές, στην Ελλάδα η ομάδα κερδίζει. Στην Ευρώπη με την ομάδα της Σερβίας πρέπει να προκριθούμε και να πάμε στον επόμενο γύρο. Αυτό το έλεγα και παλιά. 

Στη στενοχώρια πάνω βγαίνουν τα πιο μεγάλα λάθη. Θα τα μηδενίσουμε όλα. Οι παίκτες μας έπαιζαν το π…ί τους, με πρώτον τον προπονητή. Χάρηκαν οι οπαδοί των άλλων ομάδων… Αν δεν κερδίσουν στον Βόλο, να μείνουν στο Βόλο. Ο Μαρινάκης θα κάνει το καλύτερο, θα το δείτε.

Εγώ τουλάχιστον, 40 παιχνίδια από τον Παναθηναϊκό πιο πάνω. Είδατε τα σκορ που έχουν χάσει οι άλλοι; Δεν τα λέω για να ισοφαρίσω το αρνητικό σκορ του Ολυμπιακού. Αλλά δεν μπορώ να ακούω τον καθένα να μιλάει.

Και η Βραζιλία έφαγε εφτά από τη Γερμανία, η Μπαρτσελόνα οκτώ από τη Μπάγερν! Η γνωστή Νότιγχαμ έριξε πέντε στην ΑΕΚ, η Μονακό, ο Παναθηναϊκός από τη Βοϊβοντίνα, τη Ντιναμό, ο ΠΑΟΚ από τη Βίνερ.

Εγώ στενοχωρήθηκα για τον κόσμο του Ολυμπιακού χθες…Ξεχνάτε, ότι ο Ολυμπιακός έβαλε έξι στη Λεβερκούζεν που τώρα είναι πρώτη στη Γερμανία!

Ο Παναθηναϊκός Βέροια, Τρίπολη και Γιάννενα πολλά χρόνια χωρίς νίκη. Άσε, φέτος, το πέναλτι που ήταν έξω!»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News