Για... Κύπελλο - Πρωτάθλημα: Ο Παναθηναϊκός είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να πάρει τον καλύτερο στόπερ που κυκλοφορεί!

Για... Κύπελλο - Πρωτάθλημα: Ο Παναθηναϊκός είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να πάρει τον καλύτερο στόπερ που κυκλοφορεί!

Η μεταγραφή για το κέντρο της άμυνας, τον Ιανουάριο πιθανότατα θα κρίνει τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον για τις εγχώριες διοργανώσεις και… βλέπουμε!

Δεν βγαίνει η δουλειά με τους χαφ (Ζέκα, Αράο) να γίνονται κατά ανάγκην, κεντρικοί αμυντικοί, ούτε και με τις συνεχόμενες κράμπες του Γέντβαι.

Ο Παναθηναϊκός δεν αποπνέει ασφάλεια στην αμυντική του λειτουργία και αυτό του κόστισε για ακόμη μια φορά στο «Θεράμικα» τη φετινή χρονιά, όπου δέχτηκε δύο πολύ φτηνά γκολ από το 29′ μέχρι το 34′.

Στην κυριολεξία το Τριφύλλι πρέπει να κάνει την καλύτερη δυνατή κίνηση και να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες ενός στόπερ που θα κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ενός στόπερ, όχι… στοίχημα. Ενός στόπερ φτασμένου, με μεγάλη ποιότητα και εμπειρία που θα ηγηθεί στο κέντρο της άμυνας. Κι ας κοστίσει και 2-3 εκατ. ευρώ παραπάνω.

Το ζητούμενο είναι να βρεθεί μια τέτοια λύση στην αγορά τον χειμώνα. Αν τα «σκάσει» ο Παναθηναϊκός και βρει τον αντι-Μάγκνουσον, είναι σίγουρο πως θα αποζημιωθεί τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Αράο θα βρει το ρόλο του στα χαφ και θα σταθεροποιήσει την απόδοσή του στην κανονική του θέση, ενώ στην άμυνα θα επανέλθει η ομαλότητα, από τότε που τραυματίστηκε ο Icelander του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News