Κράξιμο Κατσουράνη σε Σπόραρ: «Δεν γίνεται αυτό - Κανονικός φορ ο Ιωαννίδης!» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού (3-2) από τη Βιγιαρεάλ στο «Θεράμικα».

Κράξιμο Κατσουράνη σε Σπόραρ: «Δεν γίνεται αυτό - Κανονικός φορ ο Ιωαννίδης!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Θα σταθώ και πάλι στον Ιωαννίδη και τον Σπόραρ. Δεν γίνεται αυτό. Ο Παναθηναϊκός αλλάζει προσωπικότητα, από τη στιγμή που μπαίνει ένας κανονικός επιθετικός.

Έβγαλε τον Αϊτόρ τετ α τετ. Οι αμυντικοί αισθάνθηκαν ότι υπάρχει ποδοσφαιριστής. Μπήκε και ο Βιλένα που έκανε καλό ματς. Άσχετα που χάνει το πέναλτι. Εντάξει, λογικό ήταν να χάσει και πέναλτι. Τα έχει βάλει όλα. Δεν το έχασε επί της ουσίας, γιατί μετά έβαλε γκολ ο Παλάσιος.

Ο Παναθηναϊκός είχε προσωπικά λάθη. Τα πρώτα δύο γκολ τα τρώει σε οργανωμένη άμυνα, είναι κακή η αμυντική λειτουργία. Όλη η άμυνα είναι πίσω. Τα τρώει εύκολα και τα δύο γκολ. Το τρίτο, είναι προσωπικό λάθος. Εκεί που περιμένεις να τον πάρει κάτω, παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός μετά τις αλλαγές, έβγαλε πάθος και κυνήγησε το σκορ. 

Απίθανο πως δεν έγινε το 4-2 στις επεμβάσεις του Μπρινιόλι. Η Βιγιαρεάλ ψάχνεται ακόμα. Ήταν ένα εύκολο 3-0, θα μπορούσε να πάρει και διαστάσεις. Ο Παναθηναϊκός ήταν άτολμος. Δεν είχε κανένα σχέδιο επιθετικά να κάνει κάτι, είδαμε λίγα πράγματα μέχρι τις αλλαγές. Η Βιγιαρεάλ είναι στα χειρότερά της.

Αν ήταν λίγο τυχερός ο Παναθηναϊκός, θα μπορούσε να το γυρίσει. Του λείπουν πράγματα αρκετά του Παναθηναϊκού για να μην παθαίνει αυτό που έπαθε στο πρώτο 60λεπτο… Εύκολα λάθη, πολλές λάθος αποφάσεις. Μοιραία είχε τόσο κακή εικόνα μέχρι να γίνει το 3-0.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr