Παναθηναϊκός: «Ηχηρή» η επιστροφή του Μπρινιόλι!

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι απάντησε με τον καλύτερο τρόπο σε όσους τον ήθελαν στον πάγκο, ενώ παράλληλα δικαίωσε και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που τον στήριξε.

Μπρινιόλι: «Είναι κρίμα για μένα - Μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι στα τελευταία ματς του Παναθηναϊκού δεν ήταν καλός και δέχθηκε δύο γκολ στα οποία φέρει τεράστια ευθύνη (Ρεν, Άρη).

Ωστόσο ένα κακό φεγγάρι όλοι το δικαιούνται και ειδικά παίκτες σαν τον Ιταλό που είναι σταθερά μέσα στους κορυφαίους της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να είδε τον βασικό του πορτιέρε να μην είναι σε καλή κατάσταση, όμως αποφάσισε σ’ ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως αυτό με τη Βιγιαρεάλ να τον στηρίξει και να τον ξεκινήσει βασικό.

Την ώρα μάλιστα που αρκετοί ήθελαν στον πάγκο τον Μπρινιόλι και στη θέση του τον επίσης εξιαρετικό, αν μη τι άλλο, Γιούρι Λοντίγκιν.

Παρ’ όλα αυτά ο Σέρβος τεχνικός δεν άκουσε κανέναν, έκανε την επιλογή του και μέσα από την εμφάνιση του Ιταλού τερματοφύλακα δικαιώθηκε πανηγυρικά.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να δέχθηκε τρία γκολ (δε φέρει σε κανένα ευθύνη ο Μπρινιόλι), ωστόσο ο 31χρονος κίπερ έκλεισε το ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα μπορούσε να ήταν ακόμα πιο καθοριστικός αν η ομάδα του έβρισκε και τρίτο γκολ.

Συγκεκριμένα προς το τέλος του αγώνα και σε μια κόντρα-επίθεση της Βιγιαρεάλ ο Μπρινιόλι προχώρησε σε τριπλή επέμβαση και κράτησε ζωντανό τον Παναθηναϊκό στη διεκδίκηση της ισοπαλίας, καθώς το σκορ ήταν 3-2.

Επιπλέον στις καθυστερήσεις και με το σκορ πάλι στο 3-2, ο Ιταλός δήλωσε ξανά παρών και έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ σε ακόμα μία κόντρα των γηπεδούχων, οι οποίοι έψαχναν την ευκαιρία τους, για να καθαρίσουν το ματς.

Exit mobile version