Ο Γιοβάνοβιτς θα εμπιστευτεί ξανά Μπρινιόλι!

Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για Μπρινιόλι - Γιατί έμεινε στον πάγκο

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όπως φαίνεται θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και δε θα τον… κρεμάσει για τα συνεχόμενα λάθη που έκανε τον τελευταίο καιρό.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι δε βρίσκεται και στο καλύτερο φεγγάρι της καριέρας του, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει υποπέσει σε συνεχόμενα και σοβαρά λάθη, τα οποία έχουν στοιχίσει στην ομάδα του.

Παρ’ όλα αυτά ο Ιταλός τερματοφύλακας βρίσκεται σταθερά τα τελευταία δύο χρόνια στους πολυτιμότερους παίκτες του Παναθηναϊκού και με την προσφορά του έχει αποδείξει σε όλους την τεράστια ποιότητά του.

Σίγουρα ένα κακό διάστημα το δικαιούνται όλοι και ειδικότερα εκείνοι, όπως και ο Μπρινιόλι, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε, σχεδόν, κάθε αγωνιστική.



Μετά και το σοβαρό λάθος του Ιταλού στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε ξανά η κουβέντα για τη θέση του βασικού «1» στον Παναθηναϊκό κι αν θα πρέπει ο Γιούρι Λοντίγκιν να επιστρατευτεί, προκειμένου να καθαρίσει το μυαλό του Μπρινιόλι.

Σίγουρα ο Ρώσος πορτιέρε είναι ένας, εξίσου, φοβερός τερματοφύλακας και για το Τριφύλλι είναι πολυτέλεια το γεγονός να διαθέτει δύο σπουδαίους παίκτες στον «1». Ίσως μιλάμε για το κορυφαίο δίδυμο στη Super League με διαφορά του δεύτερου.

Μπορεί ωστόσο να γράφτηκαν και να ειπώθηκαν ένα σωρό για το θέμα του βασικού τερματοφύλακα μετά το ματς στη Θεσσαλονίκη, όμως την τελευταία απόφαση την έχει ο προπονητής της ομάδας κι εκείνος δεν μπήκε ποτέ σε… σκέψεις!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι δεδομένο, το έδειξε και με τις πράξεις του, πως θα συνεχίσει να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, καθώς αναμένεται να τον ξεκινήσει βασικό και κόντρα στη Βιγιαρεάλ την ερχόμενη Πέμπτη.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει κάτι για τον Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος θα συνεχίσει να υπολογίζεται κανονικά και είναι δεδομένο πως θα πάρει τις ευκαιρίες του, καθώς έχει αποδείξει κι εκείνος την τρομερή ποιότητά του.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News