ΟΛΑ τα σενάρια πρόκρισης του Παναθηναϊκού: Η πιθανή ισοβαθμία και το διπλό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός-Ρεν 1-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός δίνει σήμερα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο «Θεράμικα» κόντρα στη Βιγιαρεάλ, το οποίο θα καθορίσει σ’ ένα βαθμό το μέλλον του στο Europa League.

Ο Παναθηναϊκός απόψε το βράδυ (22:00) θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Βιγιαρεάλ στο «Θεράμικα» και το αποτέλεσμα εκείνου του παιχνιδιού θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του τόσο στο Europa League όσο και στο Conference League.

Τα πράγματα στον όμιλο του Τριφυλλιού είναι μπερδεμένα, καθώς οι Μακάμπι Χάιφα και Βιγιαρεάλ έχουν από ένα λιγότερο παιχνίδι και μέχρι να το δώσουν (06/12) τα σενάρια για την πρόκριση στο Europa League ή στο Conference League είναι πολλά.

Πάντως οι Γάλλοι και οι Ισπανοί μπορούν με βάση το παραπάνω γεγονός, παιχνίδι λιγότερο της Βιγιαρεάλ, να τερματίσουν στον όμιλο έχοντας +10 βαθμούς με τον Παναθηναϊκό σε μια τέτοια εξέλιξη να συνεχίζει μίνιμουμ στο Conference League.

Από εκεί και πέρα σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας με 10 πόντους μεταξύ Ρεν, Βιγιαρεάλ, Παναθηναϊκού, τότε οι πράσινοι θα είναι δεύτεροι και θα προκριθούν στους «32» του Europa League.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε κι ένα άκρως ιδανικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό. Με 2/2 της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δυο ήττες της Ρενκαι μη νίκη της Βιγιαρεάλεπί της Μακάμπι, τότε οι πράσινοι θα τερματίσουν στην πρώτη θέση και θα προκριθούν απευθείας στους «16» του Europa League.

Δείτε τη βαθμολογία:

ΟΛΑ τα σενάρια πρόκρισης του Παναθηναϊκού: Η πιθανή ισοβαθμία και το διπλό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News