Ασημακόπουλος: «Θα πονέσει ο Παναθηναϊκός αν χάσει από τη Βιγιαρεάλ»

Ασημακόπουλος: «Δημιούργησε μόνος του την κόλαση ο Παναθηναϊκός - Αντί να πει για 0-2...»

Ο δημοσιογράφος, Νίκος Ασημακόπουλος, μέσω της εφημερίδας «Livesport» αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και σε πιθανή του ήττα από τη Βιγιαρεάλ που θα… πονέσει!

Ο δημοσιογράφος της «Livesport», Νίκος Ασημακόπουλος, αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος μέσω της εφημερίδας ανέλυσε πως μια πιθανή ήττα των πράσινων θα… πονέσει πολύ όλο τον οργανισμό σαν αποτέλεσμα!

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

Ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη από τις τέσσερις “ευρωπαϊκές” ομάδες μας που θα πονέσει, αν χάσει απόψε από τη Βιγιαρεάλ. Δύο αποτυχίες σερί λίγοι από τους οπαδούς του τις αντέχουν εδώ που έχει φτάσει το πράγμα, ενώ υπάρχει και ο κίνδυνος της 4ης θέσης στον όμιλό του, που θα σημάνει αποκλεισμό όχι μόνο από το Europa αλλά και από το Conference League. Το πρόβλημα για την ομάδα είναι πιο σύνθετο από όσο το αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι, ακόμη και αν βρίσκεται ακόμη μόνη στην κορυφή. Άλλοι βλέπουν εδώ και δύο χρόνια τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού που όταν το ματς πάει καλά… όλα βαθμολογίας.

Πολλά πράγματα είναι μπερδεμένα στο μυαλό τους. Κάποιοι νομίζουν ότι ξέρουν καλύτερα από τον Γιοβάνοβιτς και του κάνουν κριτική, σκορπίζοντας γκρίνια με το παραμικρό, αλλά όταν στραβώνει δύσκολα ισιώνει την ώρα του αγώνα. Υπάρχει και μία τρίτη κατηγορία που δεν πιστεύει κατά βάθος στο αίσιο τέλος της φετινής σεζόν, παρότι πηγαίνει στο γήπεδο, στηρίζοντας παίκτες και προπονητή… Το καλό της ιστορίας είναι ότι τουλάχιστον κανείς δεν τολμά να ζητήσει αλλαγή προπονητή. Όλοι ξέρουν ότι πρέπει να περιμένουν τη λήξη της σεζόν και από εκεί και πέρα να αποφασίσει ο Αλαφούζος πώς θα πορευτεί, ανάλογα με το αποτέλεσμα. Γιατί, κατά βάθος, ακόμη και οι αρνητές της αξίας του Γιοβάνοβιτς αντιλαμβάνονται ότι το πιθανότερο είναι εκείνος που θα έρθει (λέμε τώρα…) να είναι χειρότερος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News