Το έξτρα κίνητρο του Μαρθελίνο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Μαρθελίνο ξανά στον δρόμο του Παναθηναϊκού;

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ απόψε το βράδυ στο «Θεράμικα» σ’ ένα παιχνίδι όπου ο Μαρθελίνο θέλει για πολλούς λόγους να νικήσει η ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός απόψε το βράδυ αντιμετωπίζει σ’ ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι τη Βιγιαρεάλ, καθώς από το αποτέλεσμά του αναμένεται να μάθουμε τη μοίρα των πράσινων στο θεσμό.

Ο ισπανικός σύλλογος προέρχεται από πρόσφατη αλλαγή προπονητή, καθώς δεν τα πήγαινε καλά γενικότερα τη φετινή χρονιά κι έχει ως μοναδικό στόχο να φέρνει καλά αποτελέσματα προκειμένου να ανέβει η ψυχολογία του.

Με τον Μαρθελίνο στον πάγκο, η Βιγιαρεάλ μετράει ένα 2/2 με Ζαμόρα εκτός στο Κόπα Ντελ Ρέι (1-2 στην παράταση) και Οσασούνα εντός στο πρωτάθλημα (3-1) και σιγά-σιγά χτίζει μομέντουμ.

Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι καθοριστικός και γι’ αυτό το λόγο, καθώς όλοι στην ομάδα θα ήθελαν να συνεχιστούν τα καλά αποτελέσματα, ενώ από εκεί και πέρα κι ο Μαρθελίνο έχει τρομερό κίνητρο απέναντι στους πράσινους.

Θυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι για τα προκριματικά του Champions League, ο Μαρθελίνο όντας προπονητής της Μαρσέιγ, τότε, αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό με στόχο την πρόκριση στα playoffs της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Μαρσέιγ όμως δεν κατάφερε να προκριθεί, καθώς ηττήθηκε στην Αθήνα (1-0) και παρά τη νίκη της στη Μασσαλία με 2-1, αποκλείστηκε με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι.

Από εκείνο το βράδυ και μετά ακολούθησε ένα ντόμινο εξελίξεων και αρνητικού κλίματος, το οποίο πήρε… μπάλα και τον Μαρθελίνο, ο οποίος ακόμα και σήμερα δεν έχει ξεπεράσει αυτόν τον αποκλεισμό.

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, είναι λογικό ο εγωισμός του να έχει θιχτεί και ψάχνει κι εκείνος μια εκδίκηση για την βραδιά της 15η Αυγούστου που ήταν ουσιαστικά η αρχή του τέλους του στη Μαρσέιγ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News