Προπόνηση σε εξαιρετικές συνθήκες για τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία (vid)

Προπόνηση σε εξαιρετικές συνθήκες για τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία (vid)

Την τελευταία τους προπόνηση πριν τον «τελικό» με τη Βιγιαρεάλ πραγματοποιούν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Υπό εξαιρετικές συνθήκες – καμία σχέση με το βροχερό περιβάλλον που συνάντησε ο Παναθηναϊκός στο Ρουαζόν Παρκ – προπονούνται οι «πράσινοι» στο γήπεδο της Βιγιαρεάλ.

Οι Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Αϊτόρ τόνισαν πως μονόδρομος για την ομάδα είναι η νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στα «κίτρινα υποβρύχια», αφού δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας άλλων βαθμών στον όμιλο.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο ήττες στην Ευρώπη στα παιχνίδια με τη Ρεν (1-2, 3-1), έχει, όμως, την ψυχολογία κόντρα στη Βιγιαρεάλ, όπου στο ΟΑΚΑ αγωνίστηκαν εξαιρετικά και πήραν ένα μεγάλο τρίποντο στην πρεμιέρα του UEFA Europa League.

Ο «πράσινος» τεχνικός σχολίασε την επικείμενη νίκη αναφέροντας ότι πολλά πράγματα άλλαξαν και στις δύο ομάδες από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ υπογράμμισε ότι το παιχνίδι της Πέμπτης είναι πολύ σημαντικότερο από εκείνο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Δείτε το βίντεο του BN Sports:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News