Παναθηναϊκός: Πρέπει να «μιλήσει» την κρίσιμη στιγμή...

Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που εδώ κι εβδομάδες παίζει ένα τυποποιημένο ποδόσφαιρο και δεν το λέμε για κακό το τελευταίο.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Οι πράσινοι στην καλή τους μέρα παίρνουν κατοχή, φτιάχνουν πράγματα με ποιότητα στον άξονα, προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγματα κάθετα στη αντίπαλη άμυνα και το γεγονός αυτό αναγκάζει τους αντιπάλους να πιέσουν πιο ψηλά με συνέπεια συχνά να μετατοπίζεται η άμυνα, χάνοντας την ισορροπία της.

Η δυσκολία στην αντιμετώπιση του πρωτοπόρου είναι πως όταν προσπαθείς να τον πιέσεις έχει τη μεγάλη, σίγουρη μεταβίβαση που του επιτρέπει να βρει ελεύθερο παίκτη στα πλάγια κυρίως.

Είναι άσχημο που ο Ιβάν έχασε τον Μάγκνουσον που λειτουργούσε ως πλέι-μέικερ από την πίσω ζώνη και που εσχάτως δεν είναι σε καλή κατάσταση Βιλένα, Αϊτόρ, Τζούρισιτς.

Επειδή σε λίγο με όσα ακούμε και διαβάζουμε θα ξεχάσουμε κι όσα ξέρουμε, το ότι το κλαμπ περνά ένα κακό φεγγάρι δεν κάνει τους παίκτες του…άσχετους.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρέπει να κοιτάξει να έχει όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες το επόμενο διάστημα και να δουλεύει συνεχώς με ορίζοντα την άνοιξη, φέρνοντας τότε τους παίκτες του στο απόγειο της φόρμας τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News