Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Ισπανία η αποστολή (vid)

Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Ισπανία η αποστολή (vid)

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε πριν λίγη ώρα στην Ισπανία για το αυριανό παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει αύριο το βράδυ (30/11, 22:00) τη Βιγιαρεάλ στο «Θεράμικα» σ’ ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια της ομάδας στο Europa League αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκτός από τους Λάζλο Κλέινεχέιζλερ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, δε συμπεριέλαβε στην αποστολή τον τραυματία Χόρντουρ Μάγκνουσον και τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν που δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.

Μάλιστα πριν λίγη ώρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού έφτασαν στην Ισπανία και πλέον θα ξεκουραστούν και θα προετοιμαστούν πνευματικά για την αυριανή αναμέτρηση σε μια δύσκολη κι απαιτητική έδρα.

Δείτε το βίντεο:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News