Παναθηναϊκός: Τα μυστικά της επιτυχίας στο «Θεράμικα»

Έγραψε… ιστορία ο Ρέινα κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε σήμερα για την Ισπανία προκειμένου αύριο ν’ αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ στο «Θεράμικα» σ’ ένα πολύ κομβικό παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε πριν λίγες ώρες για την Ισπανία, όπου αύριο θ’ αντιμετωπίσει στο «Θεράμικα» τη Βιγιαρεάλ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι πράσινοι θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια και παράλληλα θα τους βάλει σε θέση οδηγού όσον αφορά τη δεύτερη θέση του ομίλου που δίνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ωστόσο για να μπορέσει το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη ή ένα καλό αποτέλεσμα στην Ισπανία, θα πρέπει να αλλάξει κάποια στοιχεία στην αγωνιστική του συμπεριφορά, τα οποία σε τέτοια ματς υψηλού επιπέδου είναι πολύ κομβικά.

Αρχικά το Τριφύλλι θα πρέπει να βγάλει αντίδραση και να παρουσιάσει μια πολύ ανώτερη εικόνα σε σχέση με αυτή που έδειξε στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Επιπλέον οι πράσινοι καλούνται ν’ αποφύγουν και τα ανόητα λάθη, τα οποία σε τέτοιο επίπεδο δε συγχωρούνται, καθώς μιλάμε για μεγάλες ομάδες με ποιότητα που… ξεχειλίζει!

Είναι δεδομένο, λοιπόν, πως αν ο Παναθηναϊκός μείνει πίσω στο σκορ από δικά του λάθη, τότε θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και θα είναι πολύ δύσκολο έπειτα να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Άπαντες, λοιπόν, οφείλουν να είναι συγκεντρωμένοι στον απόλυτο βαθμό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, προκειμένου να πάρουν οι πράσινοι ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο εκτός από βαθμολογικά ωφέλη θα έχει κι ένα σωρό ακόμα σε πολλά επίπεδα, όπως το ψυχολογικό κομμάτι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News