Παναθηναϊκός: Διπλή μεταγραφή στα στόπερ!

Σένκεφελντ: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ - Χάσαμε πολλές ευκαιρίες»

Ο Παναθηναϊκός περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία τον ερχομό του Ιανουαρίου προκειμένου να μπορέσει να πάρει παίκτη στα στόπερ και να λύσει πολλά προβλήματά του.

Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει πληγωθεί πάρα πολύ από τα προβλήματα που προκύπτουν στο κέντρο της άμυνάς του, καθώς οι τραυματισμοί είναι πολύ και οι λύσεις μειώνονται συνεχώς.

Η καλή μέρα, λέει ο σοφός λαός, από το πρωί φαίνεται και για το Τριφύλλι κάτι τέτοιο ισχύει στον απόλυτο βαθμό όσον αφορά τα στόπερ του, τα οποία ήταν τέσσερα πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στο πρώτο επίσημο ματς με την Ντνίπρο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στερήθηκε τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος υπέστη θλάση, ενώ λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο δεύτερο ματς με τη Μαρσέιγ (Γαλλία) κι ο Γεντβάι αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα.

Η κατάσταση έμελλε να γίνει ακόμα χειρότερη όταν οι Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και Χόρντουρ Μάγκνουσον τέθηκαν νοκ άουτ με σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.

Ο Αμερικανός εξαιτίας ενός οιδήματος στον αστράγαλο που δεν υποχώρησε με αποτέλεσμα να βάλει ειδική μπότα και ν’ ακολουθήσει θεραπεία κι ο Ισλανδός λόγω της ρήξης χιαστού που υπέστη με την ΑΕΚ κι αναμένεται να χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Οι πράσινοι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν δύο διαθέσιμα στόπερ (Σένκεφλεντ-Γεντβάι) και έναν μπαλαντέρ (Αράο) με αποτέλεσμα λόγω του φόρτου αγώνων να έχει βγει η κόπωση και τα λάθη αντί να περιορίζονται, ν’ αυξάνονται.

Πλέον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει τον Ιανουάριο με μεγάλη ανυπομονησία προκειμένου να αποκτήσει έναν στόπερ στα δεδομένα του Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος θα έρθει για βασικός κι όχι, για να συμπληρώσει.

Παράλληλα ο Σέρβος τεχνικός ποντάρει πολύ και στον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, του οποίου η επιστροφή αργεί ακόμα. Ο Αμερικανός δεδομένα θ’ αποτελέσει μια εσωτερική μεταγραφή και θα μπορέσει να δώσει πράγματα στο Τριφύλλι και να του αυξήσει το βάθος στα στόπερ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News