Παναθηναϊκός: Τα ευρωπαϊκά βράδια είναι πιο κολακευτικά για... απαντήσεις!

Παναθηναϊκός: Κορυφαίος μετά τον Μπρινιόλι - Έπαιξε με καθαρό μυαλό

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τις δικές του απαντήσεις μετά την ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με τη Βιγιαρεάλ ν’ αποτελεί ακόμα πιο ελκυστική πρόκληση λόγω Ευρώπης.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαδικασία νέου ξεκινήματος και επιστροφής στα θετικά αποτελέσματα.

Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας επιθυμούν ν’ αφήσουν πίσω τους την ήττα με τον Άρη και τον τρόπο που εκείνοι ήρθε, να κάνουν μια νέα αρχή και να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις. Πρώτα στους εαυτούς τους κι έπειτα στον υπόλοιπο κόσμο.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει μπροστά της, 30 Νοεμβρίου, ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, το οποίο είναι στην Ισπανία κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι πολύ κομβικός και για την πορεία του Τριφυλλιού στο Europa League, καθώς μετά τις δύο ήττες του από τη Ρεν, τα πάντα είναι ανοιχτά δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος των ομίλων.



Όλοι στον σύλλογο γνωρίζουν πολύ καλά, ότι τα ευρωπαϊκά βράδια και μια καλή εμφάνιση με θετικό αποτέλεσμα σ’ αυτού του είδους τα ματς είναι οι καλύτερες και πιο κολακευτικές απαντήσεις που μπορεί να δώσει μια ομάδα προς τον κόσμο της.

Ο Παναθηναϊκός αν προχωρήσει σε μια γεμάτη εμφάνιση στο «Μαδριγάλ» και πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, τότε η αποθέωση θα είναι μεγαλύτερη από εκείνη που θα έχει σε περίπτωση νίκης, ενός ακόμα ματς στη Super League.

Πάντα, αυτό οι πράσινοι το ξέρουν πολύ καλά, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουν εντελώς διαφορετική υπόσταση απ’ όλα τα υπόλοιπα και η πρόκληση για όλους είναι πολύ μεγαλύτερη.

Έτσι, λοιπόν, άπαντες στο σύλλογο έχουν διπλό κίνητρο για μια καλή εμφάνιση κι ένα καλό αποτέλεσμα την ερχόμενη Πέμπτη στο «Μαδριγάλ» κόντρα στην ανεβασμένη Βιγιαρεάλ του Μαρθελίνο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News