Συνάντηση Παναθηναϊκού-Μπαρτζώκα στο αεροδρόμιο

Το μεγάλο κρίμα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό

Μια γεμάτη ευρωπαϊκή Πέμπτη μας περιμένει σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με τις αποστολές των «αιωνίων» να συναντιούνται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Την ερχόμενη Πέμπτη (30/11) οι αιώνιοι αντίπαλοι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ αναμένεται να αγωνιστούν στο εξωτερικό για διάφορα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχουν να δώσουν.

Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός έχει προορισμό την Ισπανία όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Βιγιαρεάλ, ο μπασκετικός Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Γαλλία, για να παίξει με τη Μονακό.

Μάλιστα οι δύο αυτές αποστολές αναχώρησαν από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με λίγα λεπτά διαφορά με αποτέλεσμα να συναντηθούν για λίγο στον ίδιο χώρο.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήρθε σε επαφή με την ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού, την ίδια ώρα που κι ο κόσμος των δύο ομάδων ήταν εκεί προκειμένου ν’ αποθεώσει τους παίκτες της ομάδας του.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι έξω από το χώρο βρέθηκε και μια κλούβα της αστυνομίας, η οποία παρακολουθούσε διακριτικά την κατάσταση, χωρίς όμως να χρειαστεί να παρέμβει πουθενά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News