Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Επιστροφή Παλάσιος, Γεντβάι ή Αράο για την άμυνα
Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από τη Βιγιαρέαλ στην Ισπανία και οι ενδεκάδα θα έχει αλλαγές, καθώς επιστρέφει ο Παλάσιος. Σκέψεις για τον Αράο στο κέντρο της άμυνας.
Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει την ερχόμενη Πέμπτη τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία για την 5η αγωνιστική του Europa League σ’ ένα παιχνίδι, το οποίο είναι πολύ κομβικό.
Οι πράσινοι θα έχουν μία επιστροφή στην ενδεκάδα τους, καθώς ο Σεμπαστιάν Παλάσιος που δεν πήρε λεπτό συμμετοχής με τον Άρη θα μπει στο αρχικό σχήμα.
Από εκεί και πέρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτεται να τοποθετήσει στο κέντρο της άμυνας τον Αράο. Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε ο Γέντβαι θα κάτσει στον πάγκο.
Πιο συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Βαγιαννίδης με τους Σένκεφελντ-Αράο στο κέντρο της άμυνας, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Μλαντένοβιτς.
Από εκεί και πέρα με δεδομένο ότι ο Αράο μετακινήθει στα στόπερ τότε τη θέση του θα πάρει ο Πέρεθ, ενώ τη θέση του Τσέριν μπορεί να πάρει στο κέντρο κι ο Βιλένα με τον Μπερνάρ να παίζει σαν επιθετικός μέσος.
Τέλος, στη γραμμή της επίθεσης ο Παλάσιος θα είναι δεξιά, ο Ιωαννιδής στην κορυφή της επίθεσης και υπάρχει μια θέση ανοιχτή για Αϊτόρ ή Μαντσίνι στην αριστερή πτέρυγα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Στη... φόρα το σκεπτικό προφυλάκισης του Λιόλιου - Δρούσε «χωρίς κανέναν δισταγμό», πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα
- Αταμάν: Έσπασε τη σιωπή του για το σκάνδαλο στο μπάσκετ – «Παρακολουθώ με σοκ όλες τις εξελίξεις»
- Γιαννακόπουλος κατά Ολυμπιακού: «Γιατί δεν είναι έξαλλοι με τα στησίματα;»
- Εκτίθεται ο αλγόριθμος! Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, αλλά βλέπει άλλον πρωταθλητή
- Γιαννακόπουλος σε Λιόλιο: «Ποιοι χάρηκαν περισσότερο από την προφυλάκιση σου, Βαγγέλη;»