Ξέχασε τον... Ιωαννίδη η Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει πάψει να ενδιαφέρεται για τον Φώτη Ιωαννίδη κι έχει βάλει σαν προτεραιότητα άλλους φορ.

Ιωαννίδης: Οι δηλώσεις μετά την ήττα από τη Ρεν

Νέες εξελίξεις γύρω από τον Φώτη Ιωαννίδη και την Άντραχτ Φρανκφούρτης προκύπτουν, καθώς ο γερμανικός σύλλογος φαίνεται πως αλλάζει πλάνα.

Συγκεκριμένα οι «Αετοί» που είχαν δείξει στενό ενδιαφέρον για τον Έλληνα επθετικό και τον παρακολουθούσαν στενά, πλέον δείχνουν να «παγώνουν» την υπόθεση και να στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις.

Η Άιντραχτ σύμφωνα με τις πληροφορίες εξετάζει τους Ραφιού Ντουροσινμί της Βικτόρια Πλζεν και τον Ρόκο Σίμιτς της Ρεντ Μπουλ Ζάλτσμπουργκ.

Η περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη φυσικά και δεν έχει διαγραφεί, όμως σε πρώτη φάση δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους «Αετούς», οι οποίοι μετά τον Ράνταλ Κόλο Μουανί έχουν κι αρκετό χρήμα για να στραφούν σε πολλές και καλές λύσεις.

Ουσιαστικά η στάση του Παναθηναϊκού ήταν αυτή που οδήγησε την Άιντραχτ στο να σταματήσει ν’ ασχολείται ζεστά με τον 23χρονο φορ, καθώς οι πράσινοι δεν μπαίνουν καν σε συζητήσεις για πώληση του παίκτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News