Φώτης Ιωαννίδης: Συνεχίζει να ζει το όνειρό του!
Ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του και μπορεί να βλέπει όλο το μέλλον με τεράστια αισιοδοξία.
Ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στην καλύτερη φάση της καριέρας του και συνεχίζει να βλέπει το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία.
Στα 23 του ο Έλληνας επιθετικός έχει καταφέρει πάρα πολλά πράγματα και συνεχίζει να απολαμβάνει όλα εκείνα τα προνόμια που δικαιούται κι έρχονται μέσω της σκληρής του δουλειάς και αφοσίωσής του στο άθλημα.
Το step-up του συγκεκριμένου παίκτη είναι τεράστιο και το κυριότερο είναι πως ακόμη δεν έχει φτάσει στο ταβάνι του, καθώς και ηλικιακά μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι πλέον τ’ όνομά του φιγουράρει παντού και όλο και περισσότερες ομάδες και προπονητές ασχολούνται μ’ εκείνον.
Κι όχι μόνο διότι κι ο Αντουάν Γκριζμάν σε δηλώσεις του μετά το ματς τον αποθέωσε κι αυτό είναι ένα ακόμα μεγάλο παράσημο για τον Έλληνα φορ.
Ουσιαστικά ο Φώτης Ιωαννίδης ζει το απόλυτο όνειρο, καθώς ήταν ένα παιδί που από τον Λεβαδειακό μετακόμισε στον Παναθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησε ένα Κύπελλο Ελλάδος, ενώ διεκδίκησε και διεκδικεί πρωτάθλημα.
Έπειτα από τα γήπεδα της Super League έπαιξε στην Ευρώπη για τα προκριματικά του UEFA Champions League κι έπειτα τους ομίλους του Europa League.
Μέσα σ’ όλα αυτά φέτος κάνει σεζόν καριέρας με πολύ καλά στατιστικά, είναι διεθνής και μάλιστα παίζει ως βασικός.
Τέλος, χθες κόντρα στην πανίσχυρη Γαλλία πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη γαλανόλευκη και παράλληλα αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος του αγώνα, ενώ νωρίτερα μέσα στη σεζόν και κόντρα σε μια άλλη μεγάλη δύναμη (Ολλανδία) έκανε δύσκολη τη ζωή κορυφαίων αμυντικών όπως οι φαν Ντάικ, Ακέ.
Σίγουρα μ’ όλα αυτά που βλέπουμε από τον Φώτη Ιωαννίδη καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι μαζί με 2-3 ακόμα παίκτες αποτελούν αυτή τη στιγμή τα πιο hot ονόματα στην ελληνική αγορά, ενώ είναι και το μέλλον της εθνικής μας, καθώς είναι μόλις 23 ετών.
Τέλος, κι ο Παναθηναϊκός μ’ όλη αυτή την άνοδο του Ιωαννίδη μπορεί να τρίβει τα χέρια του, καθώς έχει το μαχαίρι αλλά και το πεπόνι προκειμένου να λάβει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί σε πιθανή πώλησή του.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιουλ: «Παίρνω πτήση για Αθήνα αύριο και παίζω με τον Παναθηναϊκό!»
- Λιόλιος: «Ο τελικός της Ευρωλίγκα θα είναι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός» (vid)
- «Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Ντομένικο Τεντέσκο»
- Γάτας: «Πολλά από αυτά που είπε ο Μπενίτεθ προκάλεσαν ένα μούδιασμα στον Παναθηναϊκό»
- «Σενάριο πώλησης Καλάμπρια μόνο... αλά Μαξίμοβιτς» (vid)