Ιωαννίδης: «Μου άφησε πικρή γεύση το αποτέλεσμα - Θέμα χρόνου να σκοράρω κι άλλα γκολ»

Ιωαννίδης: «Μου άφησε πικρή γεύση το αποτέλεσμα - Θέμα χρόνου να σκοράρω κι άλλα γκολ»

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της Εθνικής απέναντι στη Γαλλία, ο Φώτης Ιωαννίδης προχώρησε σε δηλώσεις μετά το χορταστικό παιχνίδι στην OPAP-Arena.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από μικρός είχα μεγάλα όνειρα στο ποδόσφαιρο. Μου αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα απέναντι στη Γαλλία. Βγάλαμε το δεκαπεντάλεπτο σε φοβερό τέμπο και σκοράραμε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Είναι σημαντικό να σε εμπιστεύεται ο προπονητής σε τέτοια παιχνίδια, εγώ νιώθω έτοιμος. Σκεφτόμαστε όλοι τα παιχνίδια του Μαρτίου προκειμένου να δώσουμε τα πάντα για να πάμε στο Euro.

Αντιλαμβανόμαστε όλοι μας ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους αντιπάλους όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στο γήπεδο. Η δουλειά μου είναι το γκολ, είναι θέμα χρόνου να σκοράρω κι άλλα γκολ.

Καταχάρηκα το παιχνίδι. Το επίπεδο είναι τεράστιο. Εμείς δείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε σε αυτό το επίπεδο.

Σίγουρα είναι ένα από τα όνειρά μου να παίξω και στο εξωτερικό (σ.σ προτροπή Μαχλά). Η δουλειά μου είναι τώρα στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική ομάδα.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News