Ανατροπή: Αλλάζει ημερομηνία το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός: Ο X-Factor στο «Καραϊσκάκης» και η νέα... μεταγραφή

Η Ελληνική Αστυνομία αναμένεται να ζητήσει με επίσημο αίτημά της, την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του ντέρμπι αιωνίων για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό με το πρώτο ματς να ήταν προγραμματισμένο για τις 6 Δεκεμβρίου στη Λεωφόρο.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα βέβαια είναι πολύ ιδιαίτερη, καθώς πρόκειται για τη μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Όπως καταλαβαίνετε εκείνη την ημέρα τα μέτρα ασφαλείας αναμένονται πολύ αυστηρά, ενώ παράλληλα θα γίνει και η αύξηση του Τούρκου προέδρου,Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν -και της συνοδείας του- στην Αθήνα.

Γι’ αυτούς τους δύο λόγους, λοιπόν, η Ελληνική αστυνομία αναμένεται να ζητήσει με επιστολή της την αναβολή του αγώνα στις 6 Δεκεμβρίου και να λάβει χώρα το ματς άλλη μέρα.

Τέλος, να αναφέρουμε πως δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα το χρονοδιάγραμμα στο οποίο αναμένεται να σταλεί η επιστολή με το αίτημα μετάθεσης του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, όμως κάτι τέτοιο σίγουρα θα πραγματοποιηθεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News