Παναθηναϊκός: Η τιμή που κοστολογεί τον Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Θα είναι ο Φώτης ο εκλεκτός;

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι κάθετος όσον αφορά την πώληση του Φώτη Ιωαννίδη για τον Ιανουάριο, ωστόσο πολύ δύσκολα θα τον κρατήσει για πάντα στη Λεωφόρο.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών και τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα όσον αφορά τους Έλληνες παίκτες όλων των ομάδων.

Δεν είναι λίγες εκείνες οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 23χρονο επιθετικό και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να κινηθούν για την απόκτησή του.

Από τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Ο παίκτης δεν πωλείται τον Ιανουάριο, όποια κι αν είναι η πρόταση που θα έρθει στα γραφεία της ΠΑΕ.

Παρ’ όλα αυτά το καλοκαίρι και με δεδομένο ότι ο Ιωαννίδης θα συνεχίσει σε αυτά τα επίπεδα αγωνιστικά, τότε το έργο διατήρησής του στην ομάδα δυσκολεύει ακόμη περισσότερο, καθώς και ο ίδιος ο παίκτης από ένα σημείο κι έπειτα θα θελήσει να κάνει το step-up στην καριέρα του.

Αυτό όμως που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που μπει σε συζητήσεις με οποιαδήποτε ομάδα για την απόκτηση του παίκτη, τότε αναμένεται να ζητήσει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό από αυτό που ακούστηκε ότι δίνει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Πιο αναλυτικά ο γερμανικός συλλόγος σύμφωνα με τη «Sky» έδινε ένα ποσό που ήταν περίπου στα 7-8 εκατ ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον Έλληνα φορ και μάλιστα είχαν γίνει ήδη και οι πρώτες συζητήσεις.

Κάτι τέτοιο όμως με βάση αρχικά τη στάση του Τριφυλλιού για τον Ιανουάριο, δεν πουλάει παίκτες, αλλά και έπειτα τα χρήματα που ακούστηκαν δεν έχει καμία λογική σαν υπαρκτό σενάριο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News