Παναθηναϊκός: Η γκολάρα του Βέρμπιτς και το διαφαινόμενο restart

Παναθηναϊκός: «Κρούση για Βέρμπιτς - Η αντίδραση του Σλοβένου»

Ο Παναθηναϊκός ελπίζει μετά τη χθεσινή γκολάρα του Μπένιαμιν Βέρμπιτς να δει τον πραγματικό εαυτό του Σλοβένου που ακόμα ψάχνει.

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς από τη στιγμή που ήρθε στον Παναθηναϊκό έως και σήμερα δεν είναι ο ίδιος παίκτης με το παρελθόν.

Σε αυτό έχουν συντελέσει αρκετοί παράγοντες, όμως η ουσία είναι πως ο Σλοβένος δεν έχει πιάσει τα στάνταρ που μπορεί και που θέλει κι ο ίδιος.

Παρ’ όλα αυτά η φετινή σεζόν για τον Βέρμπιτς είναι διαφορετική, καθώς δείχνει φανερά πιο ανεβασμένος αλλά όχι τόσο επιδραστικός όσο έχει τη δυνατότητα να γίνει.

Ο Σλοβένος παρ’ όλα αυτά το παλεύει, έχει διάθεση και βγάζει μια υγιής εικόνα προς τα έξω με αποτέλεσμα να είναι δεδομένο πως κάποια στιγμή θα φτάσει στο απόλυτο επίπεδο που ο ίδιος επιθυμεί και μπορεί.

Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε πως η χθεσινή του γκολάρα κόντρα στο Καζακστάν είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, προκειμένου να δώσει στον Σλοβένο την απαιτούμενη ψυχολογία, για να μπορέσει να γυρίσει οριστικά σελίδα όσον αφορά την απόδοσή του.

Ο Βέρμπιτς, είναι παίκτης ψυχολογίας, μέσω αυτού του γκολ μπορεί να εμφανίσει μέσα στο γήπεδο έναν διαφορετικό εαυτό και πιο συγκεκριμένα τον παίκτη που είχαμε γνωρίσει στην Κοπεγχάγη και την Ντιναμό Κιέβου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News