Πάντα ανοικτή η ανανέωση του Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός-Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι, το γκρουπ και οι ημερομηνίες των αγώνων

Η υπόθεση του Μπερνάρ Ντουάρτε δεν έχει κλείσει οριστικά για τον Παναθηναϊκό, καθώς τα πάντα παραμένουν ανοιχτά.

Το συμβόλαιο του Μπερνάρ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως εκείνος θα επιστρέψει στην πατρίδα του για τα τελευταία χρόνια της καριέρας του.

Μάλιστα συζητήσεις για πιθανή ανανέωση ανάμεσα στον Βραζιλιάνο και τον Παναθηναϊκό δεν έχουν ανοίξει με αποτέλεσμα οι φήμες για επιστροφή στη χώρα του καφέ τον Ιούνιο ν’ αυξάνονται συνεχώς.

Ωστόσο το θέμα στην πραγματικότητα δεν έχει κλείσει οριστικά και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να ξεκινήσει συζητήσεις ανανέωσης με την πλευρά του παίκτη μέσα στο επόμενο διάστημα.

Αν αυτό γίνει, τότε το μόνο που θ’ αλλάξει σε σχέση με το σήμερα είναι τα 2,5 εκατ ευρώ με τα οποία αμείβεται ο παίκτης, καθώς θα μειωθούν σε μια πιο λογική τιμή.

Τέλος, ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο είναι πως οι κρούσεις που έχει ο Μπερνάρ από την Βραζιλία δεν φτάνουν ούτε στο ελάχιστο τα χρήματα που λαμβάνει από τον Παναθηναϊκό κι αυτό ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της ιστορίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News