Πώληση Ιωαννίδη: Η ξεκάθαρη ατάκα και το μήνυμα του Παναθηναϊκού

Ιωαννίδης: «Γελοίο αυτό που έγινε με τον Σπόραρ»

Ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει να προσελκύει το ενδιάφερον ομάδων του εξωτερικού, όμως ο Παναθηναϊκός μένει σταθερός στο αρχικό του πλάνο.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει φτάσει στο σημείο να είναι περιζήτητος, καθώς πληθαίνουν οι ομάδες που ενδιαφέρονται γι’ αυτόν και σκέφτονται να κάνουν επίσημη κίνηση.

Ο 23χρονος φορ είναι απολύτος λογικό να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, καθώς έχει συνεχής ανοδική πορεία, βρίσκεται σε καλή ηλικία, είναι διεθνής και παράλληλα φέτος κάνει σεζόν καριέρας.

Τα δημοσιεύματα μόνο τυχαία δεν είναι για το μέλλον του παίκτη και τις ομάδες που τον θέλουν, όμως η στάση του Παναιηναϊκού παραμένει σταθερή και ξεκάθαρη.

Ο Ιωαννίδης δεν πωλείται και όποια πρόταση έρθει τον Ιανουάριο αναμένεται να απορριφθεί, καθώς οι πράσινοι θέλουν να κρατήσουν το ρόστερ τους ως έχει, ώστε να μην αποδυναμωθούν στη μέση της σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News