Παναθηναϊκός: Ο βομβαρδισμός και η διαχείριση που οφείλει να γίνει

Παναθηναϊκός: Τα έξτρα χρήματα στα ταμεία μετά την πρόκριση

Το κεφάλαιο «Φώτης Ιωαννίδης» είναι το πιο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό και η διαχείριση αυτού μια πραγματικά δύσκολη υπόθεση.

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί με διαφορά το πιο hot όνομα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού με τον 23χρονο φορ να πραγματοποιεί από πέρυσι σπουδαίες εμφανίσεις και να ανεβαίνει συνεχώς.

Φέτος ήδη έχει αριθμούς καριέρας με το Τριφύλλι κι αυτό σημαίνει πως το ενδιαφέρον από τους ξένους συλλόγους είναι όλο και μεγαλύτερο, καθώς παράλληλα έχει γίνει και διεθνής με την εθνική Ελλάδος.

Οι ποδοσφαιρικές μετοχές του Έλληνα σέντερ φορ ξαφνικά εκτοξεύτηκαν και μάλιστα με όσα κάνει στο γήπεδο αυξάνονται συνεχώς, καθώς συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι ξεκάθαρος και να περνάει προς τα έξω πως δεν πουλάει τον παίκτη, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και θα κληθεί να περάσει από πολλές δοκιμασίες για τον Ιωαννίδη.

Ουσιαστικά οι πράσινοι έχουν έναν παίκτη με συνεχή βελτίωση, ανοδική πορεία, ο οποίος μάλιστα είναι στα 23 του με ό,τι αυτό συνεπάγεται και δείχνει να έχει θάρρος και θράσος, για να μπορέσει να σταθεί σε οποιαδήποτε ομάδα.

Από την άλλη πλευρά και οι ειδήσεις για το μέλλον του παίκτη ακολουθούν η μία την άλλη με τα ρεπορτάζ να βάζουν συνεχώς νέες ομάδες στο κυνήγι του παίκτη αυξάνοντας παράλληλα τη λίστα ενδιαφέροντος.

Με δεδομένο, λοιπόν, πως ο Παναθηναϊκός διαθέτει τον Ιωαννίδη θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε, παρά το γεγονός ότι δε θέλει να πωλήσει, τη διαχείριση της όλης κατάστασης σε περίπτωση που τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του χτυπήσουν την πόρτα αρκετοί σύλλογοι και ψαχτούν επίσημα για τον Έλληνα επιθετικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News