Συγκλονίζει ο Ντόκεν: «Έβαλα τον ύμνο του ΠΑΟ στον πατέρα μου - Παρά την άνοια, το δάκρυ κύλησε από τα μάτια του»

Ντόκεν: «Θα ζήσει τα παλιά η Θύρα 13» - Η... παράσταση με ΠΑΟΚ (vid)

Ο Ντόκεν, με ένα μακροσκέλες κείμενο, εκφράζει τα συναισθήματά του για τη Θύρα 13 και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

57 χρόνια θύρα 13 ☘️. Αυτό που έχω ζήσει μαζί με τα αδέρφια μου κάπιοι ούτε στα όνειρα τούς.Σεβασμος στα αδέρφια μας που έφυγαν νωρίς.Η θύρα 13 έχει ιστορία και είναι η μόνη θύρα που έχει γίνει για κάποιους κοινωνικό πρόβλημα και εγκληματική οργάνωση.

Ολοι αυτοί είναι ρουφιάνοι υπάλληλοι και πόρνες του κράτους και των αντιπάλων.Ειμαι περήφανος που έβαλα ένα λιθαράκι στην θύρα 13 ☘️ με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Σεβομαι την νέα γενιά που είναι στους δρόμους για την μαγκιά μας και όχι την κάλυψη κανένα κράτους.Περασα πολλά που πόλοι χαλάνε το στόμα τους γιατί απλά είναι ρουφιάνοι και δεν έχουν ιδέα τι έχω προσφέρει και το έχω περάσει σε πολλά που δεν αξίζει να αναφέρω ούτε να απολογηθω.Σεβομαστε οπαδούς με αρχίδια γιατί είμαστε οπαδοί με αρχίδια και όχι δολοφόνοι…Το αν ζω από θαύμα είναι γιατί μαζί με τα αδέρφια μου δεν κοιτάξαμε πίσω με την διαφορά μας μαχαίρωσαν πισώπλατα……

Η θύρα 13 ☘️ είναι αυτό που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί αν δεν το ζήσει.Χρονια πολλά σε όλα τα αδέρφια μου.Επισης ποτέ δεν ξεχνάμε την αγάπη μας για τον Παναθηναϊκό σε όλα τα αθλήματα.Ο Παναθηναϊκός μας είναι η θύρα 13 και η θύρα 13 ☘️ ο Παναθηναϊκός.Δεν ξεχνάμε παράγοντες που έδωσαν την ζωή τους για το μεγαλείο του Παναθηναϊκού μας.Αδερφια όσο ζω και αναπνέω θα είμαι εκεί στο πέταλο μαζί με τα νέα παιδιά για το καλό της ομάδας μας.

Ενα ευχαριστώ σε όλους όσους μου στάθηκαν σε κάθε δύσκολη .Ένα μεγάλο σας αγαπώ στα κοριτσάκια μου που τραγουδάνε μαζί μου στην θύρα 13 ☘️.Ένα μεγάλο σεβασμό στο Στελαρα τον πατέρα μου που παρά την άνοια του έβαλα τον ύμνο και το δάκρυ κύλησε από τα μάτια του και ας μην γνωρίζει πλέων τίποτα τον Παναθηναϊκό του όμως η ψυχή του δεν τον ξεχνά ποτέ…… Αδέρφια μου χρόνια μας πολλά στα πέταλα όλης της γης Ντοκεν θύρα 13 ☘️. Πάντα κοντά στον Παναθηναϊκό μας και το σπίτι μου την θύρα 13.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News