Παναθηναϊκός: Το συμβόλαιο που θα δώσει στον στόπερ του Γενάρη

Γιοβάνοβιτς για τον τσακωμό: «Παιδικές αρρώστιες, θα τις εξαλείψουμε με όποιο κόστος...»

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη τα πλάνα του ενόψει του ερχόμενου Ιανουαρίου όσον αφορά το συμβόλαιο του στόπερ που θέλει να αποκτήσει.

Ο Παναθηναϊκός μετά τα πολλά προβλήματα στην αμυντική του γραμμή φέτος είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός στόπερ τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Οι πράσινοι τη δεδομένη χρονική στιγμή διαθέτουν τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς στο ρόστερ τους, όμως έχουν μείνει μονάχα με τους δύο διαθέσιμους κι αυτό αποτελεί τεράστιο πρόβλημα.

Έτσι, λοιπόν, η απόκτηση ενός ακόμα στόπερ τον Ιανουάριο είναι δεδομένη κι αναμένεται να βοηθήσει πολύ τους πράσινους στην προσπάθεια να καλύψουν ένα σημαντικό κενό που έχει δημιουργηθεί.

Από εκεί και πέρα τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα για τη διοίκηση του συλλόγου όσον αφορά το συμβόλαιο του παίκτη που θ’ αποκτηθεί, καθώς ένας δανεισμός είναι η καλύτερη λύση.

Με τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Χόρντουρ Μάγκνουσον να δεσμεύονται με συμβόλαιο έως το 2025 και τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν έως το 2027, ο Παναθηναϊκός έχει τρεις στόπερ και για τα επόμενα χρόνια.

Παράλληλα διαθέτει και τον Τιν Γεντβάι, ο οποίος είναι δανεικός κι έχει οψιόν αγοράς ύψους 1,5 εκατ ευρώ και τίθεται υπό αξιολόγηση συνεχώς.

Αυτό σημαίνει πως το ιδανικό σενάριο για τους πράσινους είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού με τη μορφή δανεισμού μπαίνοντας μάλιστα και οψιόν αγοράς, ώστε να μπορεί ο Παναθηναϊκός αν θέλει μελλοντικά να τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News