Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ξανά στο προσκήνιο ο Παπαδόπουλος!

«Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο του Παναθηναϊκού για πιθανή ενίσχυση στα μετόπισθεν χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα τίποτα.

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος βρίσκεται στην Ντόρτμουντ τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως το συμβόλαιό του επνέει και αναμένεται να φύγει από τη Βεστφαλία.

Πιο συγκεκριμένα ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός δε βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας κι αυτό τον έχει οδηγήσει στην απόφαση ν’ αποχωρήσει όσο γίνεται πιο σύντομα από την Ντόρτμουντ.

Ουσιαστικά το συμβόλαιο του Έλληνα στόπερ τελειώνει το καλοκαίρι του 2024 και εκείνος μπορεί να μιλήσει για το μέλλον του με οποιονδήποτε σύλλογο από τον Ιανουάριο και μετά.

Παρ’ όλα αυτά όμως ο 24χρονος παίκτης έχει ζητήσει να φύγει από την Ντόρτμουντ από τον Γενάρη, καθώς επιθυμεί να παίζει και να έχει ενεργό ρόλο.

Από εκεί και πέρα το περιβάλλον του παίκτη τον έχει συνδέσει με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεδομένα θα ψάξει για σέντερ μπακ, αλλά δεν έχει επιβεβαιώσει ότι επιθυμεί να πάρει τον παίκτη.

Σε κάθε περίπτωση το βασικό στοιχείο είναι πως οι πράσινοι επιθυμούν να πάρουν έναν πιο έτοιμο παίκτη στα μετόπισθεν αλλά σίγουρα ο Αντώνης Παπαδόπουλος είναι μια λύση, η οποία τονώνει και το ελληνικό στοιχείο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News